Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Háziállat műanyagból

2009.03.30. 18:11 zaphodbb

Szerintem minden gyerek nyúzza a szüleit háziállatért, főleg kiskutyáért és macskáért. Az enyémek már most elkezdték, de ők hátrányos helyzetűek, mert az anyjuk - jelen esetben én - nem engedi. Majd ha nagyok lesznek, és lesz szép házuk kerttel, akkor annyi kutyájuk és macskájuk lesz, amennyi jól esik. Addig is, be kéne szerezni ilyen macska formájú székeket, így a plüssállat kollekció bővülhetne velük, és mondhatnám, hogy "nézzétek már meg, tele van macskával a lakás".

A Julian fantázianevű székek mellett a MAGIS Me Too kollekciója még számtalan, kifejezetten gyerekeket megcélzó designremekművet vonultat fel - a cicák ellentételezéseként rögtön meg kell említeni a Puppy kutyaszéket is.  A MAGIS kollekcióból pár darabot már láthattatok is a Gyerekszobán, például a várterítőt, amellyel bármelyik étkezőasztal igazi játszótérré változtatható.

A MAGIS designereinek hitvallása szerint a kollekció egyszerre merev és puha, semleges és élénk színvilágú, szintetikus és természetes, de mindenképp olyan, ami a gyerekek szárnyaló fantáziáját megragadja, végtelen játékkedvüket pedig kielégíti. A csapatban ott van Enzo Mari is, akiről Lakótárs tollából olvashattatok egy kimerítő ismertetőt pár hónappal ezelőtt. De a fenti ülőkék tervezői, Eero Aarnio vagy Javier Mariscal is megérdemelne egy-egy külön posztot.

Forrás: MAGIS Me Too

1 komment

Címkék: design játék gyerek szék gyerekszoba dekor csecsebecse kisbútor ülőke enzo mari eerno aarnio

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr731032410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.04.02. 12:24:36

Ezek a macskák vmi fantasztikusak!!! Sikítsatok, ha esetleg itthon is beszerezhetőek lesznek - egyszer - elérhető áron...

H.
süti beállítások módosítása