Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Minden összeillik mindennel

2009.04.02. 18:13 zaphodbb

Volt egy időszakom, amikor mániákusan figyeltem, hogy a csajok holmijai menjenek egymáshoz: ágynemű a pizsihez, zokni a felsővel harmonizáljon színben-mintában. Ha az egyik lányon csíkos volt, akkor a másiké nem lehetett pöttyös. Mostanra azért kinőttem belőle, csak egy egészséges szépérzékké szelídült a dolog: ma már nem kapok frászt, ha véletlenül más árnyalatú a sapka és a sál a kölkön.

A bennem maradt mániákus azonban boldogan hördült fel az Inspired Crib Bedding kollekciót meglátva. Itt aztán lehet tobzódni, kérem, az összes függő kiélheti magát. Minden stimmel és passzol, minták és színek összeillenek ágyneművel, törülközővel, sőt még a képekkel is a falon. Kell ennél több?

Forrás: Inspired Crib Bedding

Szólj hozzá!

Címkék: design kép gyerek alvás baba fal fürdés fürdőszoba ágy textil gyerekszoba dekor csecsebecse ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr431039845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása