Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hintaszánkó, targonca, járássegítő

2009.04.07. 15:11 zaphodbb

A német Sirch cég újabb három termékét fogjuk ma bemutatni - régebben már volt szó az egyik csodaszép, átalakítható kiságynak álcázott remekművükről -, sajnos e három közül nem tudtam választani, így berakom őket egyszerre.

Elsőként ezt a nem mindennapi formájú hintalovat, ami nekem egy szánkóra hajaz hajlított talpakkal. De lehet, hogy csak azért, mert gyerekkoromban pont ilyen ülése volt a szánkónknak. Mindenesetre nagyon szép vonalú darab, és az sem baj, ha a nappaliban marad véletlenül, teljesen beolvad a hasonló stílusú felnőtt bútorok közé.

A második, amit tőlem a keresztségben nemes egyszerűséggel csak a targonca nevet kapta, szerintem ugyanis arra pompásan megfelel, hogy este csak belehajigálnánk a lakást egyenletesen, boka magasságban ellepő játékokat. Még élveznék is a gyerekek, hogy tologathatják - az alattunk lakó, mondjuk, lehet, hogy nem annyira lenne lelkes -, majd a gyerekszobába tolva egy kallantyú-húzással az egészet ki lehet borítani a gyerekszoba közepére, és pakolni elfelé vidáman. Haha, álmodik a nyomor, már ami a vidáman pakolás részét illeti. De tulajdonképpen maradhatna akár ebben a targoncában is a sok összegyűjtött cucc, másnap úgyis széthordanák belőle, majd este belehajigálnánk újra, és így tovább.

Harmadikként pedig ez a járássegítő kerül sorra, ami szintén pakolási lehetősége miatt tetszett meg. Ebbe is férne játék bőven, a végén még azt is hihetnénk, hogy rend van. Pedig dehogy, csak ezekbe a játékokba el van dugdosva a sok kicsi, létfontosságú, és szanaszét heverő mütyür.

Forrás: Sirch

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek rend tárolás jármű hinta idea takarítás szánkó hintaló gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr601049671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása