Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Nyuszi forog

2009.04.09. 10:15 zaphodbb

Nyuszis posztunk a mai napra egy sk-készítendő nyuszi-forgó. Mindent megkapunk hozzá a Blu Dog Rose-tól egy szettben, ami kell: három nyuszit és egy madarat, a damilt is, csak az ollót és a ragasztót kell otthon előkapni, és máris kezdhetjük az sk szerelést. Öko, környezetbarát és nyuszis. Mondjuk, én nem rendelnék hozzá semmit, csak elbánok már három nyuszi és egy madár kivágásával kartonból is.

Forrás: Etsy.com - Blue Dog Rose

2 komment

Címkék: gyerek húsvét ünnep baba idea öko ágy gyerekszoba sk dekor csecsebecse etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr511053887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dortje 2009.04.09. 13:38:20

csak az sk készítésnél, ha nem ugyanakkorák a darabok tessék gondolni arra, hogy le/el fog billeni, így csak a papírkák felerősítése után érdemes megválasztani a "forgástengelyt"....

Krane 2009.04.10. 12:17:12

nekem az első ami eszembe jutott róla az az ilyesztő
(irul-pirul) nem tehetek róla...
süti beállítások módosítása