Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Húsvéti bölcsességek

2009.04.10. 15:16 zaphodbb

A kínai szerencsesütik ugrottak be róluk, mert azokban szoktak lenni ilyen kis okosságok, mint itt a tojásokon. Nagyon kedves ötlet, szívesen ajándékoznék én is ilyet, leginkább persze a felnőtteknek, mert a négyévesem még nem biztos, hogy értené. Kézzel készül és igényes, egyedi darab mind.

Hozzáteszem, tessék nemcsak nézegetni, de buzgón meg is valósítani otthon, mintegy minimál-stílusban készült hímestojásként, különféle okos és magyaros mondanivalókkal. Vagy vicceskedő szójátékokkal - de óva intenélek titeket az afféle asszociációktól, mint mondjuk a Sugár legújabb reklámja, miszerint: Játszhattok a golyóinkkal!

Forrás: Modish

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek húsvét ünnep szülő anya apa kreativ idea sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr781054039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása