Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játékkonyha konzervdobozból

2009.04.14. 14:20 felhasznalo

Mivel veszett érdeklődést mutattok a játékkonyhák iránt, így megmutatjuk, mit találtunk még nektek a neten való barangolásaink során. A rafinesse & tristesse csapata elképesztő magasra állította a lécet a képen látható, konzervdobozokból készített kiskonyháival – az újrahasznosítás terén is. Persze, nem egyszerű ekkora konzervdobozokra szert tenni, de nyilván nem is lehetetlen, pl. a vendéglátósoknak szánt kiszereléseknél nyilván nem a 250 grammos dobozok dominálnak. És nemcsak kiskonyhát készítettek ezekből a szép dobozokból, hanem mosogatót és ülőkét is. Mert a fém bírja a gyűrődést.

Aki pedig nem akar Németországig utazni, majd közel 200 eurónyi összeget kipengetni, az szépen vegye elő a szerszámait, és koppintsa le otthon, aztán küldje el nekünk a fotókat!

 

 

1 komment

Címkék: játék gyerek konyha szülő anya apa idea öko recycle gyerekszoba sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr201062437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.04.15. 14:16:16

Hú, ezek tényleg imádnivalóak!!!

A szomszédunknál a gyerkőc ülőkéje, játéktárolója volt hasonló fémdobozból. Vendéglátósoknak készült kiszerelésű étolajos hordó volt az alap, amit festettek, díszítettek, Anyuka pedig párnát varrt a tetejére a kényelmes ülésért. Ehhez persze kellett egy vendéglátós, konyhás tesó, aki beszerezte-elhozta a hordókat, meg több liter mosogatószer, amivel belül elmosták a hordókat :-D
süti beállítások módosítása