Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kertbevaló betoncsoda

2009.04.15. 09:54 felhasznalo

Végre igazán jó az idő, süt a nap, és tele a természet színekkel, virágokkal, élettel. Teljesen érthető, ha a gyerekek vágynak a szabadba és egyetlen perc bezártságot sem bírnak elviselni. Aki van olyan szerencsés, hogy kerttel rendelkezik, megteheti, hogy nemcsak a lakásban biztosít a gyereknek egy védettebb kuckót a játszásra, hanem odakint is.

Ezt a játszóházat betonból készítette Kazuya Morita, ám szerintem fantasztikusan néz ki. Az egyszerű tojásforma ezekkel a lyukakkal nemcsak ideális menedéket nyújtanak a gyereknek az elmélyült játék idejére, hanem néznivalót is – a fény és árnyék váltakozása biztos, hogy egy felnőtt idegeire is jótékony hatással van.

Kismókusok szakemberrel is elkészítetthetik, nagymókusok egyedül is próbálkozhatnak, ha van idejük, energiájuk és kellő mennyiségű türelmük!

 

 

Forrás: Kazuya Morita

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek szülő apa kert idea játszóház sk csecsebecse kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr321062560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása