Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szörnyek a falon

2009.04.16. 17:46 zaphodbb

Sokszor, sokféle ragasztanivaló faldekort láttunk már, itt, a Gyerekszobán is volt jópárról poszt már. Most egy különlegesebb fajta került a szemem elé, ami szörnyes is, bumfordi és kedves is, azaz hamar a szívembe lopta magát. Ezektől a szörnyektől nem lehet félni, sőt, házi kedvenccé válhatnak, akik éjszaka megvédik félős gyermekünket.

Nekünk jól jönne, az én Borcsám épp belépett az éjszaka rettegős korszakba, szerencsére nem komoly az ügy, de napokig az ágy szélén aludt, mert meg volt róla győződve, hogy a fal és az ágy közötti résből pókok jönnek elő, pedig természetesen nem is. Azóta megoldódott a dolog egy, a résbe tömködött, takaróval, de mire kitaláltam, mi a probléma, kicsit megőszültem. Ilyen esetekben jól jönne, ha ilyen dekor lenne a falon, amit kineveznénk Borcsa és Dorka testőrségnek.

Forrás: Océchou

Szólj hozzá!

Címkék: kép kiegészítő gyerek fal gyerekszoba dekor falmatrica

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr601066026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása