Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Környezetvédelem az ágyban

2009.04.23. 10:20 zaphodbb

Mivel tegnap belelkesültem a Föld Napja alkalmából, mára is  átcsúszott egy környezetvédős poszt. A Pixel Organics azzal védi a környezetet, hogy újrahasznosított és természetes anyagokból készíti hálószobai kiegészítőit és gyerekruháit. Utóbbiakat a Gyerektrenden láthatjátok. A cég úgy környezetvéd, hogy közben teljesen gyönyörűséges cuccokat kínál, egyedi és különleges mintákkal, egyedi és különleges anyagból. Az oroszlános ágyneműhuzat egyenesen a "zabálnivaló" kategóriába esik, ha tehetném, ilyenje lenne a lányoknak, nem a mostani rózsaszín. Az áruk is elég egyedi és különleges, de azért láttunk már ennél durvábbat is.

Én pedig akarok egy olyan baglyot, ami a képen van, most!

Forrás: Pixel Organics

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek alvás baba öko recycle ágy textil gyerekszoba ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr371079381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása