Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 6.

2009.04.27. 18:19 zaphodbb

Krizzta nevű olvasónk küldte ezt a kreatív és kedves ötletet, ami tökéletesen alkalmas a falon lévő lyukak, repedések, és foltok eltakarására addig is, amíg a felújítással eltakarjuk végleg. Ötletes, egyszerű és a gyereknek jó érzés, hogy az ő munkái dekorálják a szobát. Az ötlet lenyúlásra érdemesnek ítéltetett.

"Sziasztok!

Nemrég lett saját szobája a lányomnak, és gyorsan kellett berendezni, nem volt idő felújításra (nyáron arra is sor kerül). A falon lévő lukakat, tipliket eltakarandó erős zsinórt feszítettünk ki, és az ő alkotásait, barátai ajándékait, és kedvenceit tettük ki. Annyira belejött, hogy még egy falat meg kell csinálnunk kiállítási felületnek.

Üdv,

Krizzta"

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő anya apa idea gyerekszoba sk dekor alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr21089089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása