Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szekrény minden korosztálynak

2009.05.04. 10:11 zaphodbb

Mindenki emlékszik a klasszikus amerikai filmekben gyakran szereplő, szürke öltözőszekrényekre. Itthon inkább edzéskor találkozunk velük, nem annyira az iskolában. Tudjátok, ezek azok a szekrények a tinifilmekből, amikbe a szerencsétlen lúzer kölköket szokták bezárni nagy és buta, focista sztárfiúk a suliban.

A brazil 20.87 Estúdio ezt a jól megszokott szekrénydesignt gondolta újra, és tette izgalmassá, mozgalmassá némi színnel, valamint a rendhagyó módon elrendezett ajtókkal. Nekem tetszik, újszerű és van benne ötlet, bármelyik gyerek szobájában jól mutatna, de azért inkább az iskolás korosztály értékelné, szerintem.

Forrás: Design Spotter

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek kamasz szekrény gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr291099038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása