Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fekete feketével

2009.05.07. 15:00 zaphodbb

Ineke Hans tervezte a Black Beauty, azaz Fekete Szépség kollekciót, ami fekete színei ellenére csupa jópofa gyerekszobabútort és játékot vonultat fel. Már itt, a Gyerekszobán is láthattatok belőle ízelítőt.

Fura dolog, a feketét ritkán hozzuk össze a gyerekkel, sőt talán bizarrnak is tűnik, pedig ahogy Ineke magyarázza, még van is értelme a dolognak:  a fekete nem befolyásolja a gyerek fantáziáját, bármilyen színnel felruházhatja kedvének megfelelően az adott tárgyat.

A fenti képeken két hintás designt láthattok a kollekcióból. Az egyikkel a földön lehet jókat játszani, a másikkal pedig a plafonról, vagy egy faágról lógva. A billegős játék pompás szolgálatot tehet az egyensúly fejlesztésében, a plafonról lógóssal meg tarzanosdit lehet szuperül játszani. Mindkettő a maga egyszerűségében tökéletes, amellett, hogy jó mókának is néznek ki. És a maguk minden színt elnyelő feketeségükben játékosak. Egyébként még környezetet is védenénk Ineke kollekciójának darabjaival, mert mind újrahasznosított műanyagból készül.

Az alsó képeken két játék autót mutatok még, amik szintén elnyerték a beleszeretős címet, pedig én még csak nem is vagyok fiús anyuka. Ám ez a két fekete autó, a kis fekete vezetőjükkel együtt gyönyörű a szememben.

Forrás: Ineke Hans/Arnhem

3 komment

Címkék: design játék gyerek kert hinta gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr591104293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brunella 2009.05.07. 15:39:27

Az autók szerintem is csodaszépek, és a hintákat is elfogadnám itthonra! Nekem nincs bajom a feketével, tényleg kellemesen semleges lehet - de csak világos szobában.
Éljen Ineke!

Dortje 2009.05.08. 22:11:58

Azt hiszem Ineke-nek ki kellett valami találni, hogy más legyen, mint a többi. Mert ezek a cuccok színesben is jól néznének ki, csak nem lennének formabontóak.
süti beállítások módosítása