Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Luxus fellépők

2009.05.08. 18:02 zaphodbb

Szerintem a magyar családok nyolcvan százalékának a jó kis egyszerű IKEÁs fellépője van otthon. Nagyon praktikus egy ilyen fellépő, a mosdó, vécé, konyhapult, akármi-ami-magasan-van megközelítéséhez. Természetesen ebből is létezik luxus kategória, azoknak, akiknek a pénz az ízlésükre is ráment.

Ha nem olvastátok volna a címet és a poszt bevezető szövegét, akkor kitalálnátok ,mi van a képeken? Szerintem ember meg nem mondja, hogy ezek itt fellépők, amik gyerekeknek készülnek. Tárolódobozok is egyben, ami akár még jó és hasznos ötlet is lehetne, ha nem úgy néznének ki konkrétan, mint egy-egy mini koporsó. Legalább némi gyerekmintát tettek volna rájuk - egyet találtam, ami legalább színes és némi patchwork hatású mintával gyerekes valamennyire -, de nem, mert akkor még a végén, annak néznének ki, amik. Fellépők kiskölköknek.

Forrás: Layla Grace

1 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek praktikus rend tárolás abszurdisztán gyerekszoba csecsebecse kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr611108072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mamaka2 2009.05.10. 22:06:40

A fellépőket az ember gyakran arrébb tesz, hogy ő maga férjen a mosdóhoz vagy wchez. Vagy a gyerek felkapja és hozza a konyhapultnál történő vatyarászáshoz. Ezeket az ultraronda darabokat - ha még meg is pakoljuk - hogyan tegyük arrébb? Vagy Luxuséknál a gyereknek úgyis külön fürdőszobája van?
süti beállítások módosítása