Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játék, minden szinten

2009.05.14. 15:08 felhasznalo

És ha már játszóterekről szólt az előző poszt, íme egy játszótér beltéri használatra. A Designliga tervezte a Leif megrendelésére ezt a kockamodulokból összeálló, sok lehetőséget magában rejtő játszóalkalmatosságot.

Ebben aztán lehet bújni, csúszni-mászni fel és le, elrejteni-megtalálni, lehet hencseregni, ugrálni, ahogy a gyereknek csak kedve van. Praktikus is, mert még az általában szobákat beborító játéktengert is bele lehet gyömöszölni. Ha lenne nagy lakásom, meg pénzem kilószámra, nekem kellene. Ja, nem is nekem, a gyereknek.

Forrás: Designliga

3 komment

Címkék: design játék gyerek praktikus rend játszótér tárolás gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr751119478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemuccaszoc 2009.05.14. 17:01:59

Akkor ez a kölyök nem mondhatja ám majd, hogy nem volt gyerekszobám :)

hanna 2009.05.14. 20:29:37

Még ezer éve a régi Gyermekünkben volt egyszer arról egy írás, hogy hogyan lehet dobogókkal tök jó gyerek-teret csinálni. Igaz, azok csak béna szockó fadobogók voltak, de akkor is vicces a modern párhuzam.

Dortje 2009.05.17. 13:49:40

Nálunk lassan esedékes a gyerekszoba átalakítása. Valmi ilyesmiben gondolkodom, de pont azért, mert kicsi a hely. Van egy-két cég, ami hasonlókat gyárt le:dobogó, szekrény, ágy, minden egyben, jó pénzért...
süti beállítások módosítása