Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mindentudó ágy

2009.05.20. 14:46 felhasznalo

Gyakori, hogy a gyereknek szánt ágyat más funkciókkal is kombinálják a gyártók: mondjuk, megemelik, és alá játszókuckó vagy szekrény, esetleg íróasztal kerül.

A Robots cég Abitacolo ágya azért kicsit más. A tervező, Bruno Munari fémből álmodta meg úgy, hogy maga a matrac csak egy icipicit van magasabban, mint egy átlag ágynál. A fémszerkezet sokoldalúságát kihasználva polcokkal, kosarakkal és állítható magasságú íróasztallal is kiegészíthető, mindenféle egyéb cucc ráaggatható, és még a gyerek is csimpaszkodhat rajta. Ráadásul a design egyáltalán nem mai csirke, hiszen még 1971-ben született.

Személy szerint ugyan nem annyira kicsi gyereknek a szobáját rendezném be vele, de ha lenne egy kamaszfiam, tutira egy életre bevágódhatnék vele nála, és megúsznám a durva lázadásokat a jófejségem miatt.

Forrás: Robots

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek alvás ágy kamasz gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr141131955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása