Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyurmaszék

2009.05.25. 17:45 zaphodbb

Elnézve a képeken látható tárgyakat, nekem elsőre az jutott eszembe, hogy a mindjárt-ötéves Borcsa csinál hasonló székeket gyurmából, ha nem nagyon erőlteti meg magát. Aztán felötlött bennem, hogy a mindjárt-hároméves Dorka is ilyen dolgokat szokott festeni, igaz, ő nem gondol székre vagy bármilyen bútordarabra közben, valószínűleg.

Ezek a tárgyak azonban valóságosak, nem gyurmák és nem festmények, hanem bútorok. Zseniálisak, olyan érzés lehet egy ilyen bútorokkal berendezett szobába térni, mintha egy gyerekrajzba lépnénk be. A tervező, Marteen Baas Clay Furniture néven készítette el őket, és nyűgözött le engem. A székeken túl a kedvencem a fent látható fiókos szekrényke.

Igaz, az áruk nagyon durva, egy ilyen szék $2100, ami finoman szólva, kicsit sok egy székért, de esküszöm, ha milliomos lennék, én bizony beszereznék a kollekcióból jópár darabot. Nem is csak a kölkök szobájába, hanem az ebédlőbe való szettet is magunknak.

Forrás:BAAS

1 komment

Címkék: design gyerek anya apa kreativ szék gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr761142774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toria 2009.05.26. 15:38:53

Jópofák!
Nem lehet, hogy nyomná a hátadat/hátsódat az a sok görcs, ami rajt' van egy széken?
süti beállítások módosítása