Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 11.

2009.06.02. 14:05 felhasznalo

Úgy tűnik, jubileumi posztalanynak lenni vonzó ajánlat, bár Livus nevű olvasónk egy icipicit lecsúszott a 10. helyről, de helyette megkapta az egyik legszebb dupla számot, a tizenegyet.

Livus nem lógós könyvtárolót készített, neki az OllieRose címkékkel teleaggatott zsiráfja tetszett meg. De csak az ötletet használta fel, nem egy az egyben készítette el sk a kisállatot. De erről majd vall ő maga!

„Sziasztok!

Hát, akkor tizenegyedik, sebaj! :-)

A cetlis zsiráf adta az ötletet, hogy készítsek egy cetlis sünit. Remélem, a leendő tulajdonosa is olyan nagy cetlirajongó lesz majd, mint az én lányom volt :-D (És remélem, a szülei nem olvassák ezt a blogot :-D )

A süni teste egy újrahasznosított bársonynadrág, szemét-orrát-száját hímeztem, hogy igazi babakézbe való játék legyen.

Üdv: Livus”

Most az egyszer – a teljes és tökéletes meglepetés miatt –, mi is azt reméljük, a szóban forgó baba szülei nem lelkes Gyerekszoba látogatók.

A süni csodás lett, a címkék színei teltek és minden fontos feltételnek megfelel, aminek egy babajátéknak meg kell. Azért, ha lehet, majd tudósíts arról, mit szóltak hozzá az ajándékozott szülei – meg hát persze, ha már átadtad a sünit, jöhetnek a blogra is.

1 komment

Címkék: játék gyerek szülő anya apa textil gyerekszoba sk csecsebecse alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr421152516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.06.03. 12:08:00

Nagyon helyes lett ez a süni! Remélem sikere lesz :)
süti beállítások módosítása