Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fészket a kertbe

2009.06.03. 15:04 felhasznalo

Bevallom őszintén, nekem az egyik kedvencem Tord Boontje. Egyébként is odavagyok az egyszerű virágformákért, amik aztán akár már burjánzó dzsungelt is alkothatnak, de Boontje leomló, kavargó virágdíszítései különösen tetszenek.

Nest (Fészek) elnevezésű kerti széke pedig annyira jól nézne ki a mi aprócska és különösen kopár kertünkben, ahol a 20 négyzetméterre jutó 3 fenyőfa miatt még a gaz sem nő. Legalább a bútoron lenne némi virág.

Amellett pedig azért is jó lenne nekünk ez a cucc, mert a gyerek előszeretettel dekorál mindent – falat, bútort, talán csak könyvet nem -, azt is kedvenc fegyverével, az elpusztíthatatlan zsírkrétával. Erről meg azért már csak le tudnám sikálni, ha nagyon muszáj lenne. Bár lehet, hogy ez még neki is annyira tetszene, hogy nem érezne késztetést a továbbdekorra.

Szerintem egyébként is ideális gyerekeknek, mert kellemesen bele lehet kucorodni mondjuk, egy puha takaróval, és lehet beszélni a világ nagy dolgairól. De még egy gyerekszobába is simán betenném, hiába kerti bútor.

 

Forrás: Studio Tord Boontje

1 komment

Címkék: design szék kert öko fotel recycle ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr701157548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toria 2009.06.03. 17:41:43

Éljen a twitter - ha már csicsergés a téma :-D
süti beállítások módosítása