Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Vakablak

2009.06.10. 10:25 felhasznalo

Megint egy jó kis sk cuccot bűvölünk fel ide Nektek, hátha valakinek kedve szottyan kreatívkodni így, az egyre melegebb és egyre lassabb nyári délutánokon.

Igaz, az egyik alapanyagot beszerezni nem biztos, hogy annyira könnyű, de hát minden probléma áthidalható, komplett ablak helyett gondolkodhattok másban is, no. Merthogy az kell, egy régi, kiszuperált fajta, ha netán épp most fejeztétek be a nyílászárók cseréjét, Te vagy a szerencse fia, ha meg nem, lehet kapni üveglapot, meg vannak még üvegesek is, de helyettesíthető kissé blazírt módon fóliával is.

Ezen kívül kell még egy kis hobbifesték, természetesen üvegre való, és mindenféle papír, de tényleg akármilyen. A további lépések már nagyon egyszerűek. Ablak beszerzése, megtisztítása és szükség esetén történő rendberakása után pár laza ecsetmozdulattal felvisszük a festéket úgy, hogy valami faágszerűség kerekedjen belőle. Ehhez szerencsére nem kell sok tapasztalat, így a kezdők és a magukat antitalentumnak tartók is vágjanak bele bátran.

Aztán jöhetnek a papírok: a képen látható remekműnél kétféle minta alapján készültek a madarak, de nyilván lehetnek teljesen mások, és persze lehet játszani egyforma, de más mintájú szárnyasokkal is. Jöhet a ragasztás, elvileg hobbiragasztó elég hozzá, a dekupázs ragasztó szerintem az üveg miatt annyira nem szerencsés, de ha valakinek van rá javaslata, írja meg.

És kész! Ha netán valaki elkészíti, tudjátok, mit kell tenni, ugye?

Forrás: Ohdeedoh

Szólj hozzá!

Címkék: szülő fal idea gyerekszoba sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr41171646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása