Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Készüljetek, játékkonyha az IKEA-ban!

2009.06.12. 17:53 felhasznalo

Mivel kétszer már felfigyeltünk rá, hogy fáziskésésben van az IKEA az új termékek bevezetésével, most már nem sírunk azon, hogy nálunk miért nincs ilyen, sőt, még csak fel sem háborodunk, hogy majd jó 1-2 hónapnyi fáziskéséssel lehet csak kapni nálunk - legalábbis nagyon reméljük -, mert ez a játékkonyha annyira jól néz ki, hogy megéri várni.

Egyébként is a kedvenc IKEA konyhám, az APPLÅD kicsinyített mása, ha lett volna sok pénzem, meg legalább 40 négyzetméteres konyhám, bevásároltam volna belőle. Mondjuk, személy szerint már a játékkonyha témáról is lecsúsztam, mert gyereknek lassan ciki lesz ilyennel játszani, helyette már poszterekkel tapétázza a szobáját – igen, jól sejtitek, Zac Efron, meg ilyenek, most értem csak, anyám anno mennyire türelmes lehetett -, de másnak azért még jól jöhet az infó.

Az ára átszámolás alapján úgy 25-30 rugó körül lesz, úgyhogy sejtéseim szerint nem ez lesz az áruház sikerterméke, de pl. karácsonyra nem rossz darab. Igaz, erről júniusban írni még elég korai.

Forrás: IKEA.com

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek konyha ikea gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr251179991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása