Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Autók mindenhol

2009.06.15. 14:16 felhasznalo

A finn Marimekko nemcsak textileket és ruhákat tervez, hanem mindenféle egyéb termékeket is, így akár az egész lakást Marimekko-ba lehet öltöztetni, ha ragaszkodunk hozzá. És mivel a sok-sok élénk, tiszta szín náluk alapkövetelmény, szinte magától értetődő, hogy remek gyermekszoba kollekciójuk is van.

Ilyen a Bo Boo is, amin pontosan olyan autók, teherautók és buszok vágtáznak jobbra és balra, mint anno nálunk az oviban a bögréken. Itt is van bögre meg tányér, de ágynemű huzat és tapéta is, ami fiús szülőknek jó hír lehet, mert ritka, hogy egy egész kollekciónyi cuccal gondoljanak a kisfiúkra.

A minták retrós beütése meg nem a véletlen műve, ha figyelembe vesszük, hogy igazából ez a sorozat már évtizedekkel ezelőtt is helyet kapott a Marimekko kínálatában.

Forrás: Marimekko

1 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek alvás fal fiú étkezés tapéta gyerekszoba dekor csecsebecse ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr891180543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.06.16. 12:04:06

Biztos vmi elnyomott, tudattalan gyerekkori trauma, de nőnemű létemre én vonzódom ezekhez az egyszerű, színes autóformákhoz :-D A fiam szobájának falára is hasonlókat festettem, ő pedig lelkesen osztotta, hogy a piros anyáé, a kék apáé...
Szerintem nagyon jól néz ki és az ötlet is jó, hogy különböző termékeken köszönjön vissza ugyanaz a minta! Szeretem amikor ilyeneket mutogattok :)
süti beállítások módosítása