Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ízlésficam sokadszorra

2009.06.22. 17:55 zaphodbb

Már külön rovatot is indíthatnék akár a szörnyűséges, borzasztóságos gyerekszoba bútoroknak és kiegészítőknek, mert minden hétre jut egy-kettő. Most is egy ilyen fantasztikusan ízlésromboló gyerekszobanézőbe indulunk. A Babouche Design oldalán barangolva csupa arany, ezüst és csillogó-villogó rettentbe ütközünk, legyen szó babaágyról vagy csak párnákról, semmiről sem hagyják le a gusztustalan csicsát és a luxusnak hitt fénylő anyagokat.

(Persze azért találni a sima fehér vagy a kiskockás, virágos babaszobák között olyat, amitől nem szedem az államat a padlóról, de ezeket most csakazértis kihagyom, mert most abszurdisztán van.)

Megint csak annyit tudok mondani, hogy szemkiégés veszélye áll fenn, illetve, mint a Dr. House előtt is írják: érzékeny idegzetűeknek a következő képek megnézése nem ajánlott.

Forrás: Babouche Design

2 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek pelenkázás lány baba abszurdisztán fiú ágy textil gyerekszoba dekor csecsebecse kisbútor ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr211200692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bölcsésztanár 2009.06.23. 13:33:18

jaj, ezt minek? Persze ki kell elégíteni a vagyonos roma rétegek igényeit is. avagy a zebrán túl...

Pamina 2009.06.23. 16:14:15

ez már fizikailag fáj, annyira gusztustalanul néz ki.
süti beállítások módosítása