Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fred, a kutya

2009.06.24. 15:08 zaphodbb

Szó sem lesz kutyákról, csak a Fred the Dog márkajelzésű ágyneműkről készülök írni. Azaz, nem mondok igazat, többek ezek sima ágyneműnél, mert a Fred the Dog az ágyneműkkel harmonizáló, hozzájuk passzoló falmatricákat is készít. Vagy fordítva? A falmatricákhoz ágyneműt esetleg. Mindegy, hogy erre vagy arra, a lényeg, hogy bazi jó ötlet összepasszítani a faldekort az ágyéval.

Egyedi és harmonikus környezetet lehet kialakítani velük a gyerekszobában. Nem mellesleg a minták egészen széles korosztályt ölelnek fel, a kicsiktől a kamaszig mindenkinek találni itt megfelelő dekort, nem is akármilyet: nem sablonos, kölköknek való mintákkal tömhetjük tele a szobát.

Forrás: Fred the Dog

1 komment

Címkék: kiegészítő gyerek alvás fal ágy gyerekszoba dekor ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr901203506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1kriszta 2009.06.29. 14:35:08

Az a vonatos takaró nagyon cuki, örülök, hogy a fiúkra is gondolnak!
süti beállítások módosítása