Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bővülünk, fejlődünk, Cyrkafirkázunk!

2009.06.25. 09:08 felhasznalo

Újabb állandó taggal bővül a Gyerekszoba és Gyerektrend blog szerkesztősége: Cyr(kafirka) is nyakába vette azt a hálás feladatot, hogy találataival, ötleteivel bővíti a blogot, látókörünket és szórakoztatja a Látogatókat. Be is mutatkozik pár szóval, ímígyen:

"Némiképp kései rajttal négy gyerek - (v)iszonylag gyors egymásutánban -, majd ötödikként marad a kérdés: van-e még valami a lerágott csontjaimon túl? Amíg rájövök, terápia-ként és -gyanánt, írogatok arról, amihez így tán némi közöm is van-volt-lesz.

És ha indok is kell, csak tessék: lankadatlan hévvel (és időnként ész nélkül) lakbe- és átrendezek mindent magam körül, ami mozgatható (amivel pedig egyedül nem bírok, ahhoz nem átallok segítséget kérni), a négy gyerek pedig soha nem szűnő okot szolgáltat a gyerekruha- és trendvadászatra. Úgyhogy itt is belevágok."

Fogadjátok szeretettel Cyr posztjait a jövőben!

1 komment

Címkék: üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr71198378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása