Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tulip - álomvirág

2009.06.26. 14:00 Cyr

A szögletes nem az én világom. Mióta az eszemet tudom, mindenben keresek valami íveset, valami lágyat, gyerektelenként csak a magam örömére, szemlegeltetésre, és ha bútorról van szó (márpedig most éppen igen), már praktikussága okán is erre szavaznék: kevesebb sarkon koppan gyerekalkatrész, saját térdemről-könyökömről nem beszélve.

A bambuszból és egyéb természetbarát alapanyagokból készült Tulip bútorokon egyszerre élesek és lágyak a kontúrok. Tetszik, no. Ráadásul a színei is közel állnak, a Panda kollekcióé különösen, amit – ha létezik egyáltalán ilyen kategória – a modernül meghittbe sorolnék, olyan tiszta-meleg „jó ide hazatérni” fazon.

Nem csak a gyerkőcök szobáját, az én hálómat is berendezném velük, ha pedig átmenetileg, (rövid vagy hosszú távon) egy légtérben van a szülőkkel a ded, akkor is tökéletes az összkép.

 

A Piccolo gyerekágyuk egyszerűen zseniális. Ha akarom, körberácsos, amikor pedig már a gyerek nagyobbacska, egy gyors váltással máris kipottyanásvédővel szerelt bemászós „virágtölcsér”. Sokkal mutatósabb, mint az általában kapható, középen két rács kiszed, gyerkőc átszuszakol megoldás. Igaz is. Az önállóság felé tett első lépéseknek miért kellene nélkülözniük az eleganciát?

 Forrás: Tulip Juvenile

2 komment

Címkék: design gyerek alvás praktikus öko ágy gyerekszoba kiságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr111197499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2009.06.26. 14:25:30

ez nagyon szép kiságy!!!
süti beállítások módosítása