Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lámpa bárhová

2009.06.29. 09:54 zaphodbb

A Tsé&Tsé lámpája számomra annyira beleszeretős, hogy véletlenül sem korlátoznám az elhelyezését a gyerekszobára. Vidám, színes, játékos formájú. Olyan, mintha rögtön összenyaklana, majd felegyenesedne és elindulna a másik szobába, épp oda, ahol szükség van rá. Amúgy tényleg könnyű változtatni a helyzetét, mert görgős, szerencsére. Az pedig, hogy kihúzható a lámpája, gyerekkoromat idézi: akkor volt ilyen kihúzhatós lámpám az ágyamnál, és szerintem ez igen praktikus fícsör.

A tervezők, Catherine Lévy és Sigoléne Prébois francia desinerek, akik az egyetem óta együtt dolgoznak. Először csak maguknak terveztek tárgyakat, amikor aztán már körülvették magukat a megfelelő számú őrült tárggyal, elkezdtek eladásra is összegondolni párat. Így kerülhet az otthonunkba ez az Armlite nevű lámpájuk. Hej, bárcsak tényleg idekerülhetne hozzám.

Forrás: Tsé&Tsé

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek fény lámpa praktikus kamasz gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr351214941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása