Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hagyományos modernizmus

2009.07.06. 10:26 felhasznalo

A bölcső az a bútordarab, mely manapság nemigen elterjedt a gyerekszobákban. Több érv szól mellette és vannak érvek ellene is: viszonylag hamar kinövi a gyerek, ugyanakkor a picik sokkal komfortosabban érzik magukat a kisebb helyen, arról nem is beszélve, hogy a ringatás milyen nyugtatóan és fejlesztően hat az idegrendszerükre.

Szögezzük le hát, hogy méltatlanul mellőzött egy darab ez, valószínűleg sok baba örülne neki, ha bölcsőbe tennék aludni. És ne feledkezzünk meg róla, milyen szép is tud lenni egy bölcső: a hagyományos népi művészet gazdag faragásokkal, festéssel látta el anno.

A Gylldorff & Svalin svéd designcég a hagyományokat szerette volna visszacsempészni a mindennapokba. Ezért megalkották a Vyssa bölcsőt, mely a fa hajlított, modern vonalaival és a gyapjúból készített bélés-díszítés tradicionális mintáival ötvözi magában a két világot.

Forrás: Gylldorff & Svalin

Szólj hozzá!

Címkék: design alvás baba bölcső gyerekszoba minimalista

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr911229276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása