Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Miley Cyrus megmutatta

2009.07.08. 15:35 felhasznalo

Christina Aguilerra gyermekének szobájáról már régebben beszámoltunk, itt olvashattok róla. Most a Hannah Montana néven elhíresült tinisztár háló- és öltözőszobáját (a továbbiakban budoár) posztoljuk fel Nektek, amit az In Style magazinban vizslathatták meg az érdeklődők. Miley a lapnak úgy nyilatkozott, hogy „csajos és divatos, butikszerű” szobára vágyott.

A budoár alapszínei a rózsaszín és a fekete lettek, ami önmagában még nem lenne rossz, sőt, kifejezetten hozza a vágyott franciás sikket – bár igencsak erős párosítás -, ha nem párosulnának a kicsit túláradó díszítéssel. Mondjuk, a csillár ismétlődése a falon vicces és jópofa ötlet, és a tyúklábmintás fotel és lábtartó is kifejezetten tetszetős.

A hálószoba csokoládébarna és kék színekben pompázik, a tapéta nekem kifejezetten bejön mintástul-mindenestül, a zebracsíkos székek viszont egy hazai celebre emlékeztetnek. A mennyezeti lámpát viszont ide nekem, de izibe, és kérnék hozzá plusz egy méter belmagasságot otthonra, hogy ne verjük bele állandóan a fejünket családilag.

Az az egy viszont szembeötlő, hogy ennek a tinilánynak már semmi gyerekes, gyerekkorra emlékeztető nincs a lakóterében. Még egy plüssmaci sem. Lehet, hogy kicsit korán leesett a tojáshéj a fenekéről?

Forrás: Ohdeedoh

1 komment

Címkék: celeb gyerek kamasz gyerekszoba lennél gyerek celebéknél

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr171233992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsú - Csodanő.hu · http://csodano.hu 2009.07.10. 10:36:18

Hát az könnyen megeshet, hogy leesett :))

Nekem tetszik a szoba, mindkettő. Csajos, vagány, mégis azért van benne némi "sztárság", elegancia.

mondjuk nekem a rózsíszín soknak tűnik. Meg a cipők mögött lehet hogy hagyni kellett volna egy szép tiszta egyszínű falfelületet, hadd érvényesüljenek azok a topánok :D
süti beállítások módosítása