Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Repülő szőnyeg helyett

2009.07.31. 10:11 zaphodbb

Melyik kisfiú ne akart volna pilóta lenni annak idején? Az én bátyám határozottan az akart lenni, de neki volt egy cseppnyi előnye a többiekkel szemben: a mi nagypapánk tényleg pilóta volt. Nem is akármilyen, de ezt most nem részletezem, elég annyi, hogy pilóta volt, és mi ezt jól az orra alá is dörgöltük minden repülésre vágyakozó pajtásunknak.

Mindez erről a repülős törülközőről jutott eszembe, amit Kathy Steig készített és szerintem minden kisfiú meg lenne veszve érte. Mivel nekem nincsenek olyan ismerőseim, ahol a gyereknek külön fürdőszobája lenne, ezért azt félve írom le, hogy pompás gyerekfürdőszoba dekor lenne belőle, inkább csak azt írom, hogy remek fürdődekor lenne belőle abban a sarokban, ahova a gyerek cuccait kívánjuk rakni.

Forrás: Kathy Steig

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek fürdőszoba textil dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr161275730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása