Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Zöldben, tiniknek

2009.08.03. 10:03 zaphodbb

Újabb hét, újabb gyerekszoba, bár ez most inkább a tini korosztálynak szól. Abból a szempontból ez közelebb áll a szívemhez, hogy ezt nem design csapat tervezte, hanem anya és lánya. Nagyon vidám, tininek való szoba ez, csupa pöttyel, csillaggal és kevés rózsaszínnel. Kifejezetten tetszik a falon nyugvó szintetizátor, ami szinte lebeg a levegőben, jól hozzáférhető és gyanítom, jó kis csajos bulik szervezhetők köré.

Az ágyon lévő takaró meghatározza a szoba hangulatát, ez azért jó, mert ennek lecserélésével akár egy teljesen más környeztet is teremthet magának a gyerek, ami tiniknél fontos, mert semmi állandóság nincs a lelkiállapotukban, mint tudjuk. Így ha stílust változtat egyik hétről a másikra - ami simán bekövetkezhet egy hónapon  belül akár töbször is - akkor könnyen követheti saját magát egy ágytakaró cseréjével. Bár, ha ez a váltás mondjuk Justin Timberlake-ből Marilyn Mansonba történne, akkor valószínűleg egy festésre is szükség lenne.

Az ágy fejtámláján lévő kék pötyök harmonizálnak az ágy előtt lévő kék szőnyeggel, csak úgy, mint a falra ragasztott kék képkeretekkel, ami szintén jót tesz a szoba összképének. Kényelmes, lakható és kevés rózsaszínnel is nagyon csajos szobát láthatunk, ami nélkülöz minden mesterkéltséget és egy, gyaníthatóan Zac Efron rajongó, tinicsaj lelkivilágát tükrözi. Részemről ötös.

Forrás: Rate my space

1 komment

Címkék: design gyerek kreativ idea kamasz gyerekszoba sk dekor csecsebecse stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr781279293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krane 2009.08.06. 19:50:59

pont ilyen zöld a konyhám, naaaaaaaaaaaagoyn szeretem
süti beállítások módosítása