Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Babafogra bababonbont

2009.08.07. 10:03 zaphodbb

A babakor legnyűgösebb és leghangosabb része a fogzás korszaka. Azt hiszem, ebben minden anyuka egyetért velem, aki maga mögött tudja már a sok álmatlan, átbömbölt éjszakát, amikor felváltva zokogott anya és gyermeke, egyik a fognövesztés, a másik a kialvatlanság miatt. A kanadai Dress Me Up fogzás-bonbonjai és -nyulai nem enyhítik a fájdalmat ugyan, de ugyancsak élvezetes lehet olyankor rágcsálni őket, amikor sajog az a fránya babaíny.

Rágókát már láttunk persze, ebben most az az új, hogy organikus pamutból készülnek, így semmi műanyag nem kerül a baba szájába, ezt a zöldebb szülők biztos örömmel üdvözlik. A nyulambulamok nem rágókának vannak a honlapon feltüntetve, de a füleiket elnézve én bizony a rágcsálni- és nyálaznivaló kategóriába soroltam őket is. Minimalista designjukkal megnyerők a szülők számára, a bonbonok pedig még a formájukkal is újítanak, mert középen jól meg tudja markolni a baba őket, aztán a két szélén lévő csomókkal jöhet az íny masszírozása.

Érdemes megnézni a honlapon a többi terméket is, mert a takarók, büfikendők, labdák és kockák mind-mind pihe-puhának, letisztultnak és minőségi terméknek tűnnek.

Forrás: Dress Me Up

1 komment

Címkék: kiegészítő lány baba fiú textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr441290243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása