Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nadia világa

2009.08.13. 18:04 zaphodbb

Nadia Sparham a neve ennek az angol designernek, aki elköveti ezeket a fantasztikus alkotásokat. Saját két kezével készít mindent, ahogy írja, ez a legfontosabb elv számára: ne legyen tömegcikk az általa tervezett tárgyakból. Kerámiákat, párnákat, bútorokat, faldekort alkot, szóval mindent, ami az otthon dekorálásához és a melegség-érzéshez szükségeltetik.

Ugyan nem kifejezetten gyerekcucc designer, de azért lehet az ő alkotásai között olyat találni, ami a gyerekholmit árusító oldalakon is felbukkan a mintája miatt. Mivel mi szerkesztőségileg szeretjük a kicsit nyomi, kicsit szörnyes és kicsit elmeroggyant mintákat, ezért Nadia munkáinak is itt a helyük a blogon.

A baglyos és a madaras tányérokra már fel sem kell hívnunk a figyelmeteket, ugye?

Forrás: Nadia Sparham

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek konyha étkezés textil párna

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr61294217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása