Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Hahó, a tenger!

2009.08.18. 14:14 Cyr

Van úgy, hogy rákattanok, és órákon át bóklászok, nézelődök az Etsy-n - bár a kockázatokat és mellékhatásokat már jól ismerem - de imádom, és mindig találok valami  bámászni való csudiságot.

Most éppen erre a hajónak álcázott bölcsőre bukkantam rá a Beaver Boatworks boltjában, szellemes, humoros, és nagyon el van találva, csöpp lakója sem lesz tőle tengeribeteg. Elképzelem, hogy ez amolyan örök darab - megjegyzem, az árát tekintve ajánlom is neki -, nemzedékről nemzedékre szállhat, akarom mondani úszhat, vízretétel helyett az új kapitány érkezte előtt átfestve-csiszolva, századokon át.

Ha lenne most belevaló csöpp a legénységem sorai közt,  no meg hely, ahova pakoljam, azonmód kerítenék a föld alól is egy ügyes asztalost, készítené el nekem, de izibe', így azonban csak áhítozom, meg sóhajtok nagyokat.

 

Forrás: Etsy.com - Beaver Boatworks

2 komment

Címkék: alvás baba kreativ bölcső gyerekszoba etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr351313365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L.A. · http://blog.fuggoagy.hu 2009.08.26. 05:55:19

ehhez már nem is asztlos, hanem hajóács kell :)
süti beállítások módosítása