Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Gyümölcsből bőröndöt

2009.08.19. 14:51 zaphodbb

Ragaszkodom - méghozzá tíz körömmel - a nyárhoz, a vízhez és az utazáshoz. Ezért és csakazértis bőröndöket mutatok most, méghozzá olyanokat, amiktől fel kellett kiáltanom, hogy aztakutyaúristenitnekideállat. Pedig nem is állatokat, hanem gyümölcsöket formáznak ezek a retró bőröndök a Nana Company-től, de valami hihetetlen ennivaló tálalásban.

A nagy kedvenc a dinnye bőrönd, hej, mit meg nem adnék érte! A gyerekeknek meg egy narancsos és egy citromos jöhetne, de izibe'. Apjukra pedig a dinnyés mögötti piros bőröndöt osztottam. Még akkor is, ha az életben többé nem utazunk sehova.

Forrás: Etsy.com - Nana Company

2 komment

Címkék: retro design kiegészítő gyerek tárolás úton pakolás dekor csecsebecse etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr321319715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

buboreek 2009.08.19. 20:41:16

Én ilyet láttam a játékboltban itt nálunk - a szlovákiai városkában - a kisvakondos papírbőröndök társaságában... OoO.. :o)

pottyosgaloca 2009.08.28. 17:48:00

hihetetlenjó! Kéne :)
süti beállítások módosítása