Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Már megint robotolunk

2009.08.28. 17:28 felhasznalo

Robotoltunk már ezelőtt egyszer, akkor is egy robotórát találtunk Nektek, most sincs ez másképp. Csak annyiban, hogy nem is egyet, hanem rögtön négyet. Tokibot robotot, Rivet nevű pajtását és Tank hordóhas-főkeltetőt, valamint Oilpan-t, az olajnyelőt.

De személy szerint nekem legjobban Oilpan robot tetszik. Ha kisfiú lennék, és ő ébresztene, sosem lennék durcás és pattannék ki az ágyból izibe.

Forrás: TOKYObay

1 komment · 1 trackback

Címkék: design kiegészítő gyerek gép iskola fiú gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr671339697

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: EXKLUZÍV INFORMÁCIÓK! 2009.08.28. 17:40:37

BRÉKING NYÚZ! EXKLÚZÍV INFORMÁCIÓK érkeztek szerkesztőségünkbe! egy "fmj" fedőnevezetű rebellis szakadárunk titkos anyagokat küldött egy titkos csatornán! Reméljünk nem cenzúrázzák a youtubról és blogunk is megmenekülhet a pártközpont aljas t...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.28. 17:41:45

csináltam egy trekkbekket! :D
süti beállítások módosítása