Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pasztell nosztalgia

2009.09.11. 10:03 zaphodbb

Van az itt következő történetben valami meseszerű, no meg különben is játékokról van szó, így nyugodtan kezdhetnénk úgy is akár, hogy egyszer volt, hol nem volt, volt Izráelben egy különleges kis falu: Kishort. Ebben a faluban különleges emberek élnek, mentálisan és fizikálisan sérült emberek, akik önállóan próbálnak itt boldogulni, társra, barátra, családra lelni. Saját falujuk ad lehetőséget nekik arra, hogy teljes életet élhessenek.

Kishortban játékgyár működik, ahol a 140 lelket számláló falu sérült lakói és segítőik készítik két kezükkel a játékokat. A Pasteltoysnál régi idők fajátékai készülnek, csakis pasztell színekben. A formák hamisítatlanul visszaköszönnek a saját gyerekkorunkból, nosztalgia fog el, amíg bebarangoljuk a honlapjukat.

Mivel megvan bennem és sok más anyában is a törekvés, hogy a csemetéinknek megmutassuk, milyen volt nekünk gyereknek lenni, így boldogan adnám a lányok kezébe bármelyik játékukat. Gyógypedagógusi múlttal a hátam mögött pedig, a háttér ismerete számomra még inkább dob a játékok értékén.

Forrás: Pasteltoys

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek lány üzenet fiú

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr451371023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása