Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Élet a Tetrán túl

2009.09.16. 14:15 Cyr

Tudom, persze, a Tetra kifogók egyeduralmának már rég bealkonyult, ám erre a műfajra - úgy hiszem - még mindig nem fordítunk kellő figyelmet.

Felhasznalo bloggerina is rákattant a Pottery Barn Kidsre egykoron jópofa gyerektatyói közt szemezgetve, talált is ott néhány pöttyös csodát, most pedig a fürdőszobák tájékán nézelődünk egy kicsit náluk, vágyakozva, nyálcsorgatva.

A nyálcsorgást első körben felfogandó, a hagyományos kapucnisok uralmát megtörő fürdőlepedőket mutatom meg Nektek. Ezek a kifogócák és burkolások egyből belopták magukat a szívembe, bármelyikbe szívesen bugyolálnám az esti fürdetés után az összes "tisztára mosdatott Zsebibabámat".

No persze a szőnyeg sem kutya, amire a már lábon járó kölköt helyezem a kádból való kiráncigálást követően. Már ha a fürdés közben képződött rizsföld nem áztatta ronggyá, ugye...

És hogy mivel játsszanak a kölkök a fürdőszobában? Gumikacsa? Eh, az olyan snassz... a papírhajó meg annyira Woody Allen-es. De íme, fejleszthetünk készséget a kádban mutatós, vízen úszó, csempére tapasztható szétszedhető házakkal, hajókkal. Képek indulnak a "Hogyan tudtunk élni eddig nélküle" kategóriában:

Forrás: Pottery Barn Kids

1 komment

Címkék: gyerek baba fürdés fürdőszoba textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr711379012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2009.09.23. 09:49:08

Nekem a szőnyegek tetszettek a legjobban. Nagyon-nagyon szépek.
süti beállítások módosítása