Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 16.

2009.09.17. 10:09 felhasznalo

Krizzta, aki a Föld Napjára tojástartó virágokat készített, illetve megmutatta milyen kreatívan tárolják a gyerekrajzokat, küldött nekünk ismét levelet még bőven a múlt héten, csak hát a lebetegedett blogger az előre feltöltött posztokból él, ezúton is bocsánat a késedelemért. Pedig a téma aktuális, ugyebár ősz, meg szeptember, meg iskola, meg tanulósarok. De inkább idézem alkotó Olvasónkat:

"Szia,

Itt egy adag kép az elkészült gyerekszobáról, a lányom most kezdi a sulit, így az új büszkesége az íróasztal, amit az apuja sk csinált. A falat is mi festettük, a régi tapétát leszedtük, levakoltuk. 8 napunk volt mindenre, addig volt a nagyinál, plusz beficcent egy ablakcsere is, a panelprogram jegyében.

Ágyat is fogunk csinálni neki, magaságyat, remélem még idén. Az asztal is kap majd, polcokat meg fiókot, de ennyire volt idő, szerettük volna, ha az iskolakezdésre áll az asztal. 18-as rétegelt lemezből van, méretre vágattuk a táblát a faárudában, aztán S. kivágta belőle a formákat, lecsiszolta, felsőmarózta a széleket, és összeállítás után két réteg fehér lakkot kapott.

Üdv,

Krizzta"

 

Ilyen volt, ilyen lett! Nyolc nap alatt hihetetlen munkát végeztek, emelem kalapom, már csak azért is, mert nálunk a gyerekszoba felújítása 1,5 hónapig tartott. Pedig mi aztán nem barkácsoltunk össze egy ilyen tuti, játékos formájú, ötletes asztalt - micsoda kukucska-lik van rajta -, de erről majd egy másik poszt alkalmával.

Krizzta, ha meglesz az a megemelt ágy, kérünk majd képet a végeredményről is!

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek anya apa asztal iskola gyerekszoba íróasztal sk alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr291385602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása