Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Varázslatos tévé

2009.09.21. 17:54 felhasznalo

Főleg a Harry Potter filmek rajongóinak ajánljuk a The Wand Company Kymera varázspálcáját, ami valóban magában rejti a mágiát: segítségével stílusosan kapcsolhatunk egyik csatornáról a másikra, illetve egyetlen megfelelő igével és mozdulattal elnémíthatjuk vagy felhangosíthatjuk a tévét.

Oké, beismerem, a mágia még mindig nem éledt újra a földön, a varázspálca sem azzal működik. Ellenben megtanítható bármely TV távkapcsoló helyettesítésére, poénnak meg nem rossz. Igaz, a gyereknek nem biztos, hogy nagyon rá kellene kapnia a tévézésre, meg a kapcsolgatásra.

A linkért köszönet kedves Olvasónknak, elephantinmymind-nak.

Forrás: The Wand Company

1 komment

Címkék: design gép

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr721392338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elephantinmymind 2009.09.22. 13:09:34

nagyon szivesen. en tutira birnek egy ilyen tavkapcsolot. gyerek hijjan a gyermeteg lelkuletu baratiam jatszahatnanak vele napestig. (vagy amig el nem veszem toluk :P)
süti beállítások módosítása