Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 19.

2009.10.09. 14:21 felhasznalo

Anya.25 egy kommentben is jelezte, hogy küld nekünk levelet, és ígéretét tett is követte, amint azt majd alább láthatjátok. Méghozzá kétszer is, mert az első küldemény valahogy nem érkezett meg - pedig kár lett volna érte.

"Szia!

Küldöm még 1x a képeket!

Régóta zugolvasó vagyok nálatok, de most vettem a bátorságot, és elküldöm az általam alkotott házikó képeit. Pamutvászonból, vatelinnel tömve, hímezve, gombokkal díszítve készült, sok-sok szeretettel kislányomnak.

Üdv: Anya.25" 

 

Egyszer régen az Ikeában lehetett kapni hasonló, textil farmházat, én már akkor beleszerettem ebbe a játékba, de sajnos, végül az én gyerekem enélkül volt kénytelen felnőni. Lehet, hogy pótolnunk kéne ezt a hiányosságot?

Anya.25, én most itt csendben irigykedem a kézügyességedre, rendben?

2 komment

Címkék: játék gyerek szülő anya textil gyerekszoba sk alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr901430486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anya25 2009.10.09. 18:30:35

:)
Nagyon köszönöm,hogy betettétek,és a dícséret is jól esik! ♥

a-monica 2009.11.02. 19:42:06

Nekem is nagyon tetszik, ügyes vagy! És gyönyörű szép a kis hercegnőd, hozzá külön gratula!
süti beállítások módosítása