Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Nyugtat és stimulál

2009.10.19. 09:36 felhasznalo

Először a kiságy feletti mobil ragadta meg a figyelmemet, aztán a szegőlécen pipiskedő bíbicek lopták be magukat viharos gyorsasággal a szívembe. A szoba gazdája, a négyhónapos kisfiú, Rett neme születéséig meglepetés maradt, így a szülők olyan szobát terveztek neki, amely akkor is megfelelő lett volna, ha kislányuk születik.

Régi és új elemek keverednek ebben a szobában, tökéletes harmóniában férnek meg egymás mellett, és együtt mégis modern hangulatot biztosítanak, egy csipet nosztalgikus fennhanggal.

Gyönyörű a kiságy és a komód, praktikus a nyitott és alacsony könyvespolc, ám a szoba egyediségét mégiscsak a részleteknek köszönheti - ezek pedig mind a szülők fantáziáját és keze munkáját dicsérik. Fent már említettem a kiságy feletti mobilt: egyszerű ötlet, de annál fantasztikusabb, szélforgókat lógattak fel, így azok nemcsak ide-oda mozoghatnak a huzatban, de még foroghatnak is, így duplán lekötik a cseperedő embergyerek figyelmét.

Vagy ott vannak a bíbicek, akik hol befutnak egy bútor mögé, hol éppen előmerészkednek, hátha senki sem veszi őket észre. De említhetném a kiságy fölé festett, egyetlen betűt, mely a kisfiú nevére utal: nem túlcicomázott, nagyon egyszerű, kissé retrós, élénk piros színnel körülölelve, amit a gyerekek úgyis imádnak.

A falak halványkékek, már-már szürkébe hajlanak, kellemes nyugtató atmoszférát teremtenek. Rímel rájuk a fehér-kék, vastag, puha szőnyeg, és a szép vonalú komód szürkéskékje. Egészében a szoba nagyon otthonos, nyugodt helynek tűnik, amelyben azért épp elég látnivaló várja a gyereket, hogy már itt elkezdhesse a világ felfedezését. 

Forrás: Project Nursery

4 komment

Címkék: gyerek baba gyerekszoba dekor stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr271431283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ragdoll 2009.10.20. 15:25:31

Nekem kicsit hidegnek tűnik a szoba, épp a szinek miatt. Nálunk a babaszoba kicsit színesebb, barack és zöld szín dominál, a szekrény és a polc szintén fehér.

ragdoll 2009.10.20. 15:26:44

Nekem kicsit hidegnek tűnik a szoba, épp a szinek miatt. A mi babaszobánk színesebb, barack és zöld színek dominálnak, a szekrény és a polc viszont fehér.

ragdoll 2009.10.20. 15:28:34

Bocsánat, úgy tűnt, hogy először nem ment el a komment... :p

Tuti 2012.09.28. 16:19:17

Én ilyen könyvespolcot szeretnék a lányomnak, nem tudod véletlenül hol tudnék ilyet vásárolni? köszönöm!
süti beállítások módosítása