Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Zsákba vele

2009.10.20. 14:47 zaphodbb

A tárolás minden gyerekszobában kényes kérdés, sok a játék, sok hely kéne, de az nincs általában, és különben is: legyen praktikus, nézzen ki jól és megtaláljunk benne mindent. Nálunk színes műanyag dobozokba van behányva minden, mert már feladtam a szortírozást, nem kicsit bizonyult sziszifuszi munkának, én meg azt nehezen bírom.

A Cox&Cox tároló zsákjai jó ötletnek tűnnek, merthogy a rajta lévő, igencsak dekoratív ábrák megmutatják, mit hova tegyünk. Az más kérdés, hogy a cipőket és a ruhákat még véletlenül sem tárolnám ilyen helyen, mert ugyebár egy cseppet sem praktikus. Amúgy szemrevalók és egy nagyobbfajta kölök szobájában is megállják a helyüket, a rajtuk lévő füleknek köszönhetően pedig könnyű a helyüket változtatni. Összességébren nézve az elfogadnám kategóriába esnek.

Forrás: Cox&Cox

Szólj hozzá!

Címkék: design praktikus rend doboz tárolás textil gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr741430711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása