Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ez így gömbölyű

2009.11.17. 14:53 zaphodbb

Akik olvassák a Gyerektrendet is, azok már tudják, hogy a pöttyös cuccok bejönnek. A pöttyökkel pedig kéz a kézben járnak a gömbölyű formák, így hát a mindenféle gömbölydedért is odavagyok. Így nekem nagyon nem is számít, hogy a mOmma micsoda újfajta technológiákat használ és milyen fícsöröket épít az itatóiba, amíg gömbölyűre tervezi azokat.

Persze azért leírom, hogy minden-mentes, bababarát anyagból készülnek a termékek és milyen szuper, hogy együtt nőnek a gyerekkel. Ha csak a füles itatót vesszük, aminek először két füle van, aztán ezt egyre csökkenthetjük, majd teljesen elveszti a füleit, ahogy nő a gyerek. Tudom, elveszteni a többi itató is tudja, meg van olyan is, amihez lehet csak egy fület venni, no de azok nem gömbölyűek, ugyebár.

Ami miatt még muszáj szeretni ezeket az itatókat, az az, hogy gömbölyű az aljuk is és kejfeljancsiként pattannak fel, ha a kölök felborítani készülne épp. Ezzel remekül elszórakozhatnak a babák, míg anya észrevétlenül becsempészi a falatot a szájukba abból a randa brokkoliból.

A kanalak és villák formája is babakéz-barát, könnyű megmarkolni a gömböt a végükön és a babavillával garantáltan nem szúrja meg magát a gyerek: pont arra a kísérletezésre való, amit a kölkincék művelnek első találkazásaikkor a villával. Összességében tehát tényleg igazat írnak, mikor azt írják magukról, hogy ők a technológiát és a designt egyesítik, mert valóban sikerült olyan cuccokat készíteniük, amik design és funkció szempontjából is abszolút a helyükön vannak.

Forrás: mOmma

1 komment

Címkék: biztonság kiegészítő gyerek konyha praktikus baba étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr281531171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása