Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Absolute Zero

2009.11.19. 14:49 zaphodbb

Az Absolute Zero Degrees neve méltónak találtatott arra, hogy cím legyen belőle. Termékeik közül most a párnákat és a tapétákat járjuk körbe, mert bár vannak még tányérjaik is, meg zacskóik és bögréik és mi minden másuk, azért szervesen mégiscsak a párnákat és tapétákat tudom most a gyerekszobához kötni.

Egyedi, jópofa, vicces és különleges holmik, amiket szívesen látnék a saját otthonomban, és amikre mind fel kellett kiáltanom, hogy "húúú, de jó!". A körhintás tapétát rögtön-de-azonnal feltenném a lányokhoz, a keresztmamáék kamasz fiainak pedig melegen ajánlanám a kazettás változatot. A párnák közül a legeslegkedvencebbek a farmos, tehenes motívumok nekem, nem is annyira a gyerekekhez, mint inkább magamnak.

Saját bevallásuk szerint is, az itt készülő cuccok gyerekeknek és gyermeteg lelkületű felnőtteknek vannak kitalálva, így feljogosítva érzem magam, mint a második kategória élmezőnyében tartózkodó szülő, hogy bátran kedvenceljek és lelkesedjek tőlük bármiért.

Forrás: Minimoderns

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek szülő fal tapéta textil gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr991484612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása