Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Szafari láda

2009.11.19. 17:59 Cyr

Szerintem gyönyörű darab ez a kézzel festett, játéktartó ládika. Ráadásul jókora, az apró, szanaszét heverő játékokat egészen biztosan elnyeli és még díszíti is a gyerekszobát. Az agyagból formázott állatrátétek ugyan nem biztos, hogy sokáig bírják a strapát, de ne legyek ünneprontó.

Ha a kölöknek épp zúzós napja van, a szülő még mindig elmentheti a ládát biztos helyre... mondjuk a saját szobájába, hátha ott sem mutat rosszul. Eh, én rögtön magamhoz tenném. Minek kisérletezni? Még a végén ormány nélkül marad az egyik elefánt. Igazán nem venném a lelkemre...

Forrás: Etsy.com - Ladymadonna23

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek szülő kreativ pakolás gyerekszoba dekor csecsebecse etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr151537329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása