Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 25.

2009.11.20. 09:42 felhasznalo

Ölelgetnivaló állatokból a gyerekeknek sosem elég, bezzeg mi, szülők pikkpakk herótot kapunk tőlük. De hát azért vagyunk felnőttek, hogy felülemelkedjünk saját agybajainkon, majd egy csillogón kérlelő szempártól meglágyulva ismételten beadjuk a derekunkat. Személy szerint nem vagyok oda a boltokban kapható plüssdögökért, némelyik annyira gagyi, hogy az már ránézésre is fáj.

Ezért is örültem meg, mikor mondhatatlan nevű Olvasónk levelére kattintva a következőt találtam:

"Sziasztok!

Egy hobbiboltban találtam filclapokat, és kipróbáltam, hogy lehet-e belőlük sztegoszauruszt varrni (a hároméves nagyfiú aktuális kedvenc állata). Az első kicsit furcsa lett, a képeken a második verzió, és az utána készült kékróka szerepel, szóval tényleg nem kell hozzá nagy gyakorlat.

mondhatatlan"

 

Személy szerint nekem a kékróka szerelem első látásra. És az jutott eszembe, milyen remek kis Télapó vagy karácsonyi ajándék is lehet egy ilyen, a szülő által készített ölelgetnivaló.

Ti is készítettek már kedvencet a gyereknek? Ha igen, küldjétek el az Alkot az Olvasó rovatba a fotóját és rövid történetét, leírását!

5 komment

Címkék: játék gyerek szülő anya kreativ idea textil gyerekszoba sk alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr781494417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ragdoll 2009.11.20. 10:27:07

Ez nagyon tetszik, és tényleg nem látszik túl bonyolultnak. A kis rókáról Vuk jutott eszembe :) A kis dinónak meg haláli cuki a pofija! :)

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2009.11.20. 11:36:00

Igen, az a tátott száj :D Nagyon aranyos és kedves.

bölcsésztanár 2009.11.20. 12:35:31

Én most varrok épp egy Manócskát a fiamnak, mert nem láttam boltban. De nem biztos, hogy szalonképes lesz. Egyelőre csak arra törekszem, hogy ne Frankensteinnek nézzen ki.
A kék róka meg olyan, mint a Kis herceg rókája. Nagyon szép.

jidele 2009.11.20. 15:25:52

A Pagonyban láttam Manócska babát :)
süti beállítások módosítása