Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Karton etetőszék

2009.11.20. 17:59 felhasznalo

Láttunk mi már sokféle etetőszéket itt a blogon, de ilyet még sosem. Kartonból készült a Belkiz etetőszék koncepciója, ami nemcsak azért jó, mert eleve újrahasznosított az alapanyag, és majd megint bezúzható, hanem azért is, mert könnyű - de azért a szerkezetének köszönhetően elég stabil -, és tényleg elfér a legkisebb résben is. Összehajtva legalábbis. Mindezek mellett pedig még szép is: tetszik a formája, no meg a mintája, azok a bókoló tulipánok.

Hogy mikor találnak rá gyártót, az szerintem csak idő kérdése, hiszen egyre több szülő próbálja a környezetet védve nevelni a gyereket, ám hogy mennyibe fog kerülni, arra még ötletem sincs. Remélem, nem lesz túl drága, hiszen az elgondolás remek, a kivitelezés is pazar, kár lenne, ha csak azért nem tudna elterjedni, mert nem engedhetik meg maguknak az emberek.

 

Forrás: Idea Awards

5 komment

Címkék: design biztonság konyha asztal baba idea öko étkezés recycle etetőszék

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr71540071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coree 2009.11.20. 21:32:38

ennek az etetőszéknek 1 bibije van:ha pl. rádől a főzelék, vagy egy pohár víz...elég érdekes lehet letakarítani, egy idő után pedig nem csak foltos lesz, de a stabilitását is gyengíti a nedvesség...szerintem

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.11.21. 01:07:17

@Coree: Azért, ahogy a kártyalapokat, nyilván ezt is el tudják látni vízhatlan réteggel.

lilabori 2009.11.22. 08:51:31

már a szivacstámlát is szétrágta egy hét alatt a fa etetőszéken, mi lenne ezzel?
a papírt különösen imádja, és valami oldószer is van a nyálában, ami a kártyalapok impregnáló rétegére van kifejlesztve.
Egyébként jó az ötlet, (az ikea papírdobozokat nem tudtam a férjem nélkül összehajtani, ez bonyolultabbnak tűnik) nem szedném szét, csak a szemétbedobás előtt.

ragdoll 2009.11.23. 11:37:47

Nagyon nagy ötlet, tetszik! :)
Nekem is az ugrott be először, hogy átázik stb, de védőfóliával már el tudnám képzelni.

jidele 2009.11.24. 17:46:32

sztem az alján lévő feedaway szó utal a valódi felhasználási területre, mmint, hogy ez pl az egyhetes nyaraláson bevethető cucc: annyit gondolom kibír, aztán meg lebomlik.
süti beállítások módosítása