Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Evés helyett

2009.12.09. 17:51 zaphodbb

Evészeti problémákkal küzdő gyerekek közelébe se engedjük az alábbi tányéralátétet, mert az hót ziher, hogy a kajára rá se nézne egy ilyen izgalmas alátét közelében. Persze ez a kicsit már nagyobb gyerekekre vonatkozik, akik már tudnak vonalat húzni egyik ponttól a másikig.

Mert ezen a tányéralátéten, ahogy látom több változatban is, összekötős játékot lehet játszani, amivel különböző szövegek jönnek elő a különböző alátéteken. Sajnos franciául teszik ezt - kivétel az egy szem "Say hello" feliratú -, így nem tudom megosztani a Drága Olvasókkal, hogy mit is üzennek nekünk ezek a tányéralátétek, csak reménykedni tudok, hogy semmi disznóságot.

Forrás: Cartonchic

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek öko étkezés kamasz dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr211573021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása