Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Manóvári manók

2009.12.10. 09:56 zaphodbb

Karácsony közeledtével a figyelem a manók felé is fordul, hiszen ők készítik az ajándékokat a Mikulással, a mindenféle karácsonyi film meg az angolszász hagyományok szerint. Ezért épp helyénvaló és időszerű, hogy ezeket a helyes kis minimalista manókat bemutassam, akik kis farönkből készült ágyikóikban heverésznek egy-egy nehéz, átdolgozott nap után. 

Gondolom, farönk bögréből szürcsölik a forró csokit is, és farönk mézes sütit majszolnak hozzá, de ez sajna már csak az én fejemben történik. Szerintem őrülten jófejek, én el bírnék a csajok biztos el bírnának játszani velük.

Forrás: Romp

1 komment

Címkék: játék gyerek öko hellókarácsony csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr31474432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ragdoll 2009.12.10. 11:21:52

Gyerekkoromban volt nekem is hasonló manóm, igaz, az műanyagból volt. Mindig hozzá- és melléképzeltem a tárgyakat, valami misztikus kisugárzása volt. :)
süti beállítások módosítása