Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Visszahívja az IKEA a LEOPARD etetőszékeket

2009.12.22. 12:25 felhasznalo

Baleset és életveszélyes lehet a LEOPARD etetőszék, ezért az IKEA arra kéri a vásárlókat, vigyék vissza a legközelebbi IKEA áruházba mielőbb. Álljon itt a közlemény:

"Arra kérünk minden vásárlót, aki LEOPARD etetőszéket vásárolt, hogy ne használja azt, hanem hozza vissza az ülést és a vázat a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék teljes vételárát.

 

A csatok, melyek az ülést a vázhoz rögzítik, eltörhetnek, így az ülés a vázból kieshet. Az esés következtében a gyermek feje vagy más testrésze megsérülhet, a letört csatok pedig fulladást okozhatnak.

Tizenegy olyan esetről értesültünk, amikor a csat letört. Egy esetben az ülőrész a gyermekkel együtt kiesett a vázból, melynek következtében a gyermek lába megsérült. Egy másik esetben egy gyermek a szájába vette a letört csatot, melyet szerencsére időben eltávolítottak, mielőtt fulladást okozhatott volna. További esetről vagy sérülésről nem kaptunk jelentést.

Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.

További információért kérjük, hívd központi áruinformációs vonalunkat a (1) 460 31 60 telefonszámon."

 

Szólj hozzá!

Címkék: hír ikea üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr301615578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása